Vi gør det nemt

Malerfirmaet Malermester Lundhus byder dig hjertelig velkommen.

Hej! Mit navn er Rasmus Lundhus og jeg ejer og driver malerfirmaet Malermester Lundhus. Jeg er stolt af mit fag og jeg elsker at give mine kunder en ekstraordinær god oplevelse. Jeg er pavestolt over at mit firma har vokset igennem finanskrisen, og jeg er overbevist om, at det er fordi jeg altid leverer varen. Det vigtigste for mig som malermester er, at du som kunde føler dig tryg ved at have ansat mit firma, derfor bruger vi kun de bedste produkter og overholder vore aftaler – hver gang!
Vi er et ærligt Østjysk malerfirma der altid leverer den bedste service, kvalitet, pris og naturligvis til tiden! Vi har over 15 års erfaring indenfor malerfaget – giv et kald på 40 33 60 37 eller skriv mig en mail ;-).

Vi kan blandt andettilbud-fra-malerfirma
– Male facader
– Male udendørs træværk med træbeskyttelse
– Male vinduer og reparationer i disse

– Spartle gips og beton
– Fuldspartle med sprøjtespartelmaskine
– Opsætte filt, væv og tapet
– Lakere træværk
– Sprøjtemale